Agenda

Agenda 2017-2018

Generale repetitie: zondag 3 december 10:30-13:30

Op een extra grote locatie repeteren we voor ons concert met de Haarlemse Balletschool en het Stedelijk Gymnasium.

Onder voorbehoud optreden in Patronaat: vrijdag 8 december

Sue the Night heeft ons gevraagd mee te spelen in de Patronaat. Als het lukt om het podium geschikt te krijgen, doen we dit aansluitend op de repetitie.

Najaarsconcert: zaterdag 9 december 2017

Het programma voor het Najaarsconcert omvat een gezamenlijke productie met het Stedelijk Gymnasium en de Balletschool Haarlem, een uniek project! Basis voor de uitvoering zijn de uitkomsten van een gedichtenwedstrijd, waar muziek en dans aan toegevoegd worden. Het concert is op zaterdagavond en de zaal staat ook in de middag al tot onze beschikking, waardoor een middagprogramma tot de mogelijkheden behoort. Aan de invulling wordt nog gewerkt.

Voorjaarsconcert zaterdag 7 april 19:30 uur

Het Voorjaarsconcert staat komend seizoen weer gepland in de Philharmonie. Als soliste speelt Sasha Witteveen, de 13-jarige bassiste die in april de eerste prijs in het Prinses Christina concours heeft gewonnen!

Concertreis 2018

De concertreis staat weer gepland voor vrijdag 27 april t/m woensdag 2 mei.

Generale repetitie herdenkingsconcert: 3 mei 2018 In de kerk bereiden we met de artiest van 4 mei het herdenkingsconcert voor.

Herdenkingsconcert: 4 mei ’s Middags is de soundcheck en de podiumrepetitie, ’s avonds spelen we ons traditionele herdenkingsconcert in de Haarlemmerhout.

Audities: half juni Audities voor nieuwe leden zullen half juni plaatsvinden. Mocht je iemand kennen die graag mee wil spelen met het KJO, laat hem/haar dan op tijd contact opnemen met artistiekecommissie@kjo.nl.

Spaarne-concert: onder voorbehoud, zaterdag 30 juni of zaterdag 7 juli. (Bericht hierover volgt zsm) De organisatie van het Spaarne-concert was erg enthousiast over ons concert. De gesprekken over deelname van het KJO in de komende jaren staan alweer op de rol.

Laatste repetitie, aansluitend barbecue: 13 juli 2018 De laatste repetitie wordt traditioneel afgesloten met een barbecue.

Klik hier voor alle belangrijke data KJO 2017-2018.

Voorjaarsconcert Philharmonie07/04/18Onbekend
00:00
Tournee27/04/18Onbekend
Herdenkingsconcert Haarlemmerhout04/05/1820:00