Orkestlid worden

Wil jij je verder ontwikkelen in de (klassieke) muziek en lijkt het je leuk om in het KJO te spelen? Wil je een keer komen luisteren tijdens een repetitie of wil je je meteen inschrijven voor een auditie? Het kan allemaal. Alle instrumenten zijn welkom!

Interesse om een keer mee te komen spelen of auditie te doen? Vul dan even onderstaand formulier in.

De audities voor seizoen 2024-2025 worden gehouden op vrijdag 21 juni 2024 tussen 15:00 en 17:00 in de Remonstrantse Kerk, Oranjekade 1, Haarlem.

Als je mee wilt spelen met het KJO is het belangrijk dat je al een bepaald spelniveau hebt en dat je bereid bent om te oefenen. We spelen professionele orkestpartijen waarbij het tijdens de repetities vooral gaat om de onderlinge afstemming. De partijen moet je daarvoor uiteraard thuis al geoefend hebben.

Het niveau per instrument kun je hier vinden: spelniveau auditie

Voor de auditie bereid je een toonladder voor (voor strijkers in verschillende streken), een etude en een voordrachtstuk.

Heb je een vraag of wil je eerst een repetitie komen bijwonen, neem dan even contact op met de Artistieke Commissie via auditie@kennemerjeugdorkest.nl.

In ons KJO infoboekje 2024-2025 en het reglement vind je nog veel meer informatie over het reilen en zeilen van ons orkest.

Ik wil graag mee komen spelen: