Sponsoring

Het Kennemer Jeugd Orkest wordt gesponsord en op andere wijzen gesteund door instellingen, fondsen, bedrijven en particulieren. Alleen met deze steun is het mogelijk het niveau van ons orkest te blijven ontwikkelen en activiteiten als concerten en de jaarlijkse orkestreis budgettair rond te krijgen. Het KJO is veel dank verschuldigd aan haar sponsors. Het KJO kan niet bestaan zonder deze steun en is steeds op zoek naar nieuwe sponsors. Voor meer informatie kan men mailen naar de Voorzitter van het KJO.

Sponsors van het KJO

Fondsen die het KJO steunen

Langlopende relaties

Ook een eenmalige donatie aan het Kennemer Jeugd Orkest wordt uiteraard zeer gewaardeerd. Giften – klein en groot – kunnen overgemaakt worden naar rekening NL14ABNA0594521068 t.n.v. Stichting Kennemer Jeugd Orkest.

Vrienden van het KJO

Elke bijdrage telt!

Vanaf €30 per jaar kan men Vriend worden van het KJO en bijdragen aan het voortbestaan van het orkest, en de muzikale ontwikkeling en culturele betrokkenheid van de Kennemer jeugd stimuleren.
Vrienden van het KJO krijgen korting op kaartjes voor het Najaars- en Voorjaarsconcert en zijn verzekerd van de beste plaatsen die we speciaal reserveren. Verder wordt men met een halfjaarlijkse digitale nieuwsbrief tijdig op de hoogte gehouden van aanstaande concerten en activiteiten van het orkest.

Word Vriend! Stuur een mailtje naar vrienden@kennemerjeugdorkest.nl met je adres en het bedrag (minimaal €30) waarmee je ons jaarlijks wilt steunen. Alvast bedankt!
Tijdens en na onze concerten staan we ook altijd met een Vriendentafel bij de ingang: kom langs voor meer informatie of om je ter plekke in te schrijven!

Steun het KJO met online shoppen

Shop je wel eens online? Als je dit voortaan via de Doelshop doet, kun je gratis doneren aan het KJO zonder dat het iets extra’s kost! Een groot aantal webshops is hierbij aangesloten, zoals Bol.com, Wehkamp, Coolblue, Mediamarkt, etc. Het product koop je in de webshop zelf. Als je via de Doelshop naar de webshop gaat, doneren zij automatisch een percentage van de aankoop aan het KJO. Hoe werkt het? Ga naar de Doelshop, selecteer het Kennemer Jeugd Orkest in de lijst met doelen en klik door naar de webshops. Bij iedere aankoop doneer je automatisch en gratis aan ons doel. Alvast bedankt!