Vrienden & Sponsors

Het Kennemer Jeugd Orkest wordt gesponsord en op andere wijzen gesteund door instellingen, fondsen, bedrijven en particulieren. Alleen met deze steun is het mogelijk het niveau van ons orkest verder te verhogen en activiteiten als concerten en jaarlijkse concertreis budgettair rond te krijgen. Het KJO is veel dank verschuldigd aan haar donateurs en sponsors. Het KJO kan niet bestaan zonder uw steun en is steeds op zoek naar nieuwe donateurs en sponsors. Voor meer informatie kunt u mailen naar de voorzitter van het KJO.

Ook een eenmalige donatie aan het Kennemer Jeugd Orkest wordt natuurlijk zeer gewaardeerd. Giften – klein en groot – kunnen overgemaakt worden naar rekening: NL14ABNA0594521068 t.n.v. Stichting Kennemer Jeugd Orkest, Haarlem.

Vrienden van het KJO

Ook u kunt ons helpen!

Vanaf 30€ per jaar kunt u Vriend worden van het KJO en bijdragen aan het voortbestaan van het orkest en de muzikale ontwikkeling en culturele betrokkenheid van de Kennemer jeugd stimuleren. Als Vriend van het KJO brengen wij u met een tweejaarlijkse digitale nieuwsbrief tijdig op de hoogte van nieuwe concerten en doen wij verslag van de activiteiten van het orkest. Als u vriend wilt worden kunt u onderstaand digitale formulier invullen en versturen. Voor en na onze concerten staan we ook met een Vriendentafel bij de ingang en daar kunt u ook een papieren formulier invullen. Alvast veel dank als u Vriend wilt worden! Voor vragen en meer info over vrienden kunt u mailen naar: Vrienden KJO.

  • Hierbij machtig ik de Stichting Kennemer Jeugd Orkest om het aangekruiste bedrag tot wederopzegging af te schrijven van mijn rekeningnummer
  • MM slash DD slash JJJJ

Steun het KJO met online aankopen

Shopt u wel eens online? Als u dit voortaan via kennemerjeugdorkest.doelshop.nl doet, kunt u gratis doneren aan het KJO zonder dat het u iets extra’s kost! U kunt alle producten zoeken en vergelijken van alle grote webshops (Bol.com, Wehkamp, Coolblue, Mediamarkt enz). Het product koopt u uiteindelijk in de webshop zelf. Doordat u dit via onze pagina doet geeft de webshop een gratis donatie aan het KJO. Hoe werkt het? Kies het Kennemer Jeugdorkest op Doelshop.nl Kennemer Jeugdorkest of shop via kennemerjeugdorkest.doelshop.nl. Bij iedere aankoop doneert u dan automatisch en gratis aan ons doel. Dank u wel!

kennemerjeugdorkest.doelshop.nl

 

Sponsors van het KJO

  • Gemeente Haarlem
  • New Fountain webdesign- Frans Eldering
  • Het Haarlemsche Muziekfonds
  • Bavo Stichting, Heemstede
  • Stichting Vier Gebroeders
  • Van Tongeren, vioolbouw
  • Stichting Hofje Codde en Van Beresteyn
  • AB Autoverhuur