Start: 09 december 2017 19:30 tot: 21:00 PHIL Haarlem


Aanwezige Solist: Rik Elings


“Alles knip ik met mijn schaar”: dat is de naam van de voorstelling. Het is een voorstelling voor jong en oud. De voorstelling is geboren uit een mooie traditie die is gegroeid uit eerdere samenwerkingen tussen het Stedelijk Gymnasium Haarlem, De Haarlemse Balletschool o.l.v. Rosemarije Zuidgeest en het Kennemer Jeugd Orkest o.l.v. Matijs Broers.

Grappige, ernstige en vrolijke gedichten leveren het verhaal waarop gedanst en gemusiceerd wordt. De gedichten die samen een levensverhaal vertellen worden voorgedragen door leerlingen van het Stedelijk Gymnasium.

De muziek is bij de sfeer van de gedichten gezocht en is gevonden bij componisten als Bizet, Gounod, Saint-Seans, Katchaturian. Bovendien heeft de Nederlandse Componist/Arrangeur Rik Elings special voor dit project zijn Thor-Symfonie aangepast en zal als pianist samen met KJO optreden. Op deze werken is vervolgens een Choreografie gemaakt.

Voorafgaand aan de voorstelling verzorgt Divertimento Jeugdstrijkorkest o.l.v. Helena van Tongeren en Christiane Belt een optreden in de foyer.

Bekijk programmaboekje

Info

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
09/12/2017
19:30 - 21:00

Locatie
PHIL Haarlem

Categorieën


Solisten

Rik Elings

Rik Elings is een geroutineerd en veelzijdig musicus die reeds op 5-jarige leeftijd z’n eerste melodietjes op de piano speelde. Vanaf z’n 18de tot op heden is deze ideeënman-bij-uitstek non-stop… Lees verder

Posters

Persberichten

Najaarsconcert Alles knip ik met mijn schaar


Download persbericht

Recencies

Flickr